maanantai 4. heinäkuuta 2016

Heipä hei!
Kesäkuu hurahti vauhdilla loppuun ja samoin kesätunnitkin. Suurkiitos Hennalle! Heinäkuussa pidetään vielä kolme leiriä, jatko-, yleis- ja tätileiri. Iltatunteja ei heinäkuun aikana enää ole. Hevoset saavat rauhoittua kesäkuun hälinästä ja kuun viimeisen viikonlopun jälkeen ne jäävät kokonaan ihan oikealle laidunlomalle.

Ratsastustunnit jatkuvat 15.8.2016 maanantaina. Aloitamme samoilla ryhmillä ja täysin samoilla aikatauluilla mihin jäimme toukokuun lopussa, ennen kesätunteja. Tunneille ei tarvitse ilmottautua erikseen. Jos sinulla on kysymyksiä, ota minuun rohkeasti yhteyttä! (Siiri p. 050 911 8967, varmimmin saa kiinni tekstiviestillä) Muistuttelen teitä sitten lähempänä vielä uudelleen :)

Isoja kilpailuita kilpaillaan vielä tämän viikonlopun verran. Nyt vuorossa ovat kolmannen tason kouluratsastuskilpailut. Viime viikon kakkostason estekilpailuista jäi mukavat fiilikset jatkaa kisajuttuja. Kyllä homma toimii kun on MeLaRa asialla!

Muuten tallilla menee kaikki mukavasti. Opetushepat viihtyvät laumassaan, välillä iloisesti spurttaillen ja välillä taas ketarat ojossa maaten. Minusta on mukavaa, kun opetushepat saavat elää ihan oikeaa hevosen elämää. Kun on paljon kavereita ja tarpeeksi ruokaa sekä vettä, ei hevonen muuta tarvitsekaan ollakseen onnellinen. Essi-varsa kasvaa päivä päivältä, nyt se on jo oppinut syömään heinääkin!Terkuin
Siiri ja hepat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti