Heppakerho

Kerhon tarkoituksena on opetella taitoja, jotka lisäävät turvallisuutta, edistävät hevosten hyvinvointia ja auttavat kehittymään ratsastajana. Kerho on maksuton ja tarkoitettu meillä ratsastaville ja/tai MeLaRa jäsenille.

Tervetuloa kaikki hevosista, hevosmiestaidoista ja mukavasta yhdessäolosta heppakavereiden kanssa kiinnostuneet! Heppakerho on Meri-Lapin Ratsastajien kerho lapsille ja nuorille. Se toimii yhteistyössä Hevospalvelun kanssa. Tavoitteena on opetella, kehittää ja ylläpitää hevosmiestaitoja sekä toimia turvallisesti eläimen kanssa.  Kerhossa opitaan asioita teoriassa ja käytännössä, askarrellaan, leikitään ja tehdään retkiä, kenties?

 Kerho on MeLaRa:n jäsenille maksuton.(Retkistä, joistain materiaaleista tms. tiedotetaan erikseen)

Heppakerhossa opitaan hakemaan hevoset tarhoistaan, harjaamaan ne, puhdistamaan kaviot, loimittamaan, sitomaan hevonen kiinni, taluttamaan, satuloimaan, suitsimaan, laittamaan jalkasuojat ja pintelit, pesemään varusteet... Kerhossa opitaan perusasioita hevosesta eläimenä, tallikäyttäytymistä, sääntöjä ja turvallisuutta.


Tervetuloa!


2 kommenttia:

  1. Heppakerho käynnistyy 19.9.2015 klo 11:30

    VastaaPoista
  2. Heppakerho alkoi 19.9.2015. Kerhossa keskusteltiin tallin säännöistä ja siitä, miksi ne ovat niin tärkeitä. Tulevia aiheita ovat mm. heovsen luontainen käyttäytyminen, hoitaminen ja puhdistus, satulointi, suitsinta ja suojat sekä taluttaminen. Tule mukaan, vielä mahtuu!

    VastaaPoista