lauantai 17. syyskuuta 2016

Hei vain taas!


Tallille kuuluu hyvää! Vilinää ja vilskettä riittää. Betinka muutti eilen perjantaina uuteen kotiin pohjoiseen. Åke on tehnyt nyt enemmän tunteja ja se pärjää niillä hienosti. Energinen kapistus tuo pieni shettis! Svanten kanssa mennään toistaiseksi vähän rauhallisemmin ja kokeneemmilla ratsastajilla. Talutuksessa Svate toimii hyvin ja näyttää tyytyväiseltä. Bella sai tänään lauantaina kengät ja toivotaan, että se pääsee tuntihommiin pikapuoliin.

Innolla odotetaan tulevia kisoja ensi kuussa. Ollaan viikonlopun tunneilla harjoiteltu raviohjelmaan liittyviä ratsastusradan kuvioita ja siirtymisiä. Toivottavasti uusia kisaajia löytyy taas.

Viimeinenkin uusi alkeiskurssi pääsee aloittamaan 28.9. keskiviikkona. Lauantain ja sunnuntain uudet ryhmät ovat olleet reippaasti mukana tunneilla ja hepan hoidossa. Kaunis kiitos kaikille jotka ovat olleet mukana ja kaikki jotka tulevat olemaan mukana avustamishommissa! Kaikki opetushevosilla kilpailevat ovat velvoitettuja osallistumaan alkeiskurssien avustamiseen. Kilpailuissa kun ei peritä erikseen opetushevosen vuokraa, vaan se on ajateltu toimivan näin palvelus palveluksesta-ajatuksella. Kilpailijat siis reippaasti mukaan lauantaisin kello 17, sunnuntaisin kello 15 ja jatkossa keskiviikkoisin kello 16.
25.9. Sunnuntaina on avointen ovien päivä. Silloin sunnuntain tunnit on siirretty perjantaille 23.9.

AIKATAULU PERJANTAI 23.9.
Klo 16 sunnuntain klo 15-16 ryhmä
Klo 17 sunnuntain klo 12-13 ryhmä
Klo 18 sunnuntain klo 13-14 ryhmä
Klo 19 sunnuntain 14-15 ryhmä

Perjantaina kaikki halukkaat saavat tulla talkoilemaan mm. pihojen ja tallin siivoamiseen.

Videossa tytöt leikkitunnilla keskiviikkona!

Aurinkoista syksyä kaikille!
Siiri ja heppaloiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti