sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Hei taas!

Ja anteeksi kun päivitystä ei ole kuulunut hetkeen! On ollut niin härdelliä ettei ole kerennyt päivitysksiä tekemään. 

Ihan ekana. Viivi! Tuo superhurmuri tamma, joka tuli meille opetushevoseksi vajaa kaksi viikkoa sitten. Viivi on eestinponi ja väriltään se on ruunivoikko. Viivi on säkäkorkeudeltaan noin 140cm ja vankkarakenteinen, joten sillä voi helposti ratsastaa myös aikuiset! Viivi hyppää erittäin hyvin tasolla 90cm ja on helposti HeA-tasoinen koulupuolella. Viivi on osottautunut erittäin kiltiksi ja helpoksi ratsastaa. Ihana ihana tamma! 

Åke ja Svante shettikset ovat alkaneet käymään nyt enemmän tunneilla. Paksut ponit ovat hitusen itsepäisiä, mutta näppärät ratsastajat pärjäävät niiden kanssa hienosti. Itsepäisille poneille tarvitaan itsepäiset ratsastajat!

Alkeistunnit pyörivät täyttä häkää ja ihanat poninhoitajat ovat olleet reippaasti mukana avustustoimissa. Kiitos tuhannesti avustajille!


Heppakerho kerää kokoajan lisää oppilaita. Opet Rimpe ja Aino ovat suunnitelleet heppakerhon toimintaa lähes kokonaan itsenäisesti. Pakko sanoa, että meidän MeLaRan nuorissa on tulevaisuus! Uskomattoman ahkeria, innostavia ja kannustavia oppilaita ja opeja on niin mukava seurata. 

Avointen ovien päivä sunnuntaina 25.9. sujui moitteettomasti. Siellä oli nähtävissä ratsastuskoulunäytös, kepparikisat, poninhoitoparkki ja talutusratsastushommat. Hevoset ja ponit toimivat kaikki hyvin ja maailman paras kanttiini tarjosi makeita eväitä. 

Mukavaa syksyä teille kaikille!
Siiri ja talvikarvaa kasvattavat ponskit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti