maanantai 20. helmikuuta 2017

Kevät tekee tuloa!

Muutamia kuulumisia tallilta. 
3.3.2017. kisat lähestyvät ja tunneilla ollaan tehty paljon kisoihin liittyviä tehtäviä. Nyt kaikki reippasti mukaan kisoihin testailemaan opittuja taitoja! Muistakaa, että kisoihin osallistuvan täytyy olla seuran jäsen.

Seuralle tuli myös tunnustusta Oulussa Kultaisen Kavion gaalaillassa. Noora ja Kata kävivät hakemassa kunniakirjat ja ruusukkeet hyvän kisamenestyksen ansiosta.

Hevoskuulumisia myös! Lotta on aloittanut taas täkyllä tunnit. Onpa se niin ihana poni 🙂 Ruunikko tamma Lauran ehkä osa muistaakin parin vuoden takaa. Laura tuli talliimme takaisin viime viikolla ja tekee nyt muutamia tunteja viikossa. Laura on kiltti ja helppo ratsastaa. Myös yksärit Caro ja Casmir tekevät etenkin keskiviikkoisin tunteja. Casmirhan oli aiemminkin tuntihommissa mukana, nyt vain omistaja vaihtui tällä upealla kimolla. Joco myyntiponi tekee reippaasti opetushevosremmissä töitä sillon tällöin.

Tallin henkilökunta ja muita seuran jäseniä käyvät tällä hetkellä Ensiapu 2- kurssia. Sunnuntaina pääsevät heppakerholaisetkin aamusta ea-harjoituksiin mukaan.

Kevät terveisin, lisää aurinkoa!
Siiri ja opetushepat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti