tiistai 4. heinäkuuta 2017

Aika sanoa näkemiin

Huh olen yrittänyt miettiä tätä postausta ihan erityisen paljon. Nyt kuitenkin päällimmäisenä tätä kirjoittaessa tulee mieleen vaan sana Kiitos.

Suurin osahan siis jo tiesivät sen että minulle on tullut aika jatkaa matkaa Rovaniemelle fysioterapia opintoihin. Kolme ihanaa vuotta sain auttaa teitä löytämään uusia juttuja hevosen selässä. Rohkaista kokeilemaan ja välillä pyyhkiä hiekkaa kypärästä. Ikimuistoisia hetkiä, iloja ja suruja, paljon naurua ja myös niitä kyyneliä on mahtunut näihin kolmeen vuoteen lukuisia. Opin tuntemaan teidät ratsastajat henkilökohtaisesti melko hyvin, siksi koen että olen saanut teistä monta hyvää ystävää. Kiitos kaikille. Kiitos!

Yksäripuolen porukkaa tulee hirveä ikävä! Meidän yhteishenki senkuin parani mitä enemmän välillä vastusti 😀 Kiitos teille, ootte mahtavia!

Kiitos Katalle, kaikesta ja todella paljon!
Kiitos opetusratsuille. Niillekin jotka kävivät vain hetken tuntihommissa. Arvokkaita yksilöitä ovat ihan kaikki Pomerat ja Maurukset 😉

Lupaan tulla käymään ja ilmotella itestäni.
Nyt MeLaRa-lippu korkealle ja katseet aurinkoon.

Ihanaa kesää ihanaiset! ❤

Terkuin Siiri


1 kommentti:

 1. Ihanaa, kun pääsit opiskelemaan! Sinusta tulee loistava fysioterapeutti. <3

  Kiitos Siiri ihanista ratsastustunneista! Kuinka mahtava tunne se onkaan aina, kun muutama asia loksahti kohdalleen ja huomasi taas oppineensa jotain uutta. Vaikka välillä tuntui kaikki menneen pieleen, osasit aina nostaa esille myös niitä asioita, jotka tunnilla meni hyvin. Koskaan ei tunnilta tarvinnut lähteä "maansa myyneenä ja totaalisen epäonnistuneena". Aina jaksoit tsempata.

  Olet "paras ratsiope evö", mutta vielä mahtavampi ihminen. Sinun asenne kaikkeen ja kaikkiin on niin ihana. Muistan, kun joskus sanoit, että "lähtökohtaisesti kaikki ihmiset ovat ihania". Se kertoo sinusta niin paljon.

  Kaikkea hyvää sinulle tulevaisuuteen! Kun olet oma itsesi, menestyt kaikessa mihin alat!
  Maisa

  VastaaPoista