perjantai 15. syyskuuta 2017

Syysterveisiä

Syksyllä on tapahtunut niin paljon, ettei ole edes blogia ehditty päivittämään. Korjataanpas tilanne heti!

Ratsastuskoulun tunnit starttasivat elokuun puolivälissä. Siirin lähdettyä opintielle saimme opeksi Saanan.
Saana ja Simo
Saana on pitkänlinjan heppatyttöjä vietettyään jo lapsuudestaan saakka aikansa tallilla ja hevosten parissa. Muutaman viime vuoden ajan koirat ovat vieneet Saanan ajan, mutta nyt on lapsuuden haave käymässä toteen: hän opiskelee ratsastuksenohjaajaksi monimuoto-opetuksessa ja suorittaa työssäoppimisensa meillä. Tervetuloa Saana remmiin!

Saanan tunneilla käyneet jo varmasti tietävätkin, että erityisen tarkka Saana on istunnan suhteen. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että tarkat havainnot ja pienetkin korjaamiset auttavat parantamaan istuntaa.

Heppoja/poneja on lähtenyt ja tullut! Uusimpien nimiäkään en vielä muista.
Bella ja Ravell ovat viimeisimmät lähtijät. Samalla kyydillä, jolla he lähtivät, tuli tilalle kolme uutta kaverusta. Osittain jopa nimet ja esittelyt ovat vielä hukassa, mutta ainakin Himmel, Raigi ja "Tero" tulivat meille.
Uudet hepat/ponit taisivat sulattaa sydämmet jo heti torstain tunnilla. Sen verran ihania päivityksiä instassa nähtävillä. Lisäämme uusien ponien/heppojen esittelyt heti, kun saamme kuvia ja lisää kokemuksia koottua.

Myös Svante muutti. Hän lähti Sofian iloksi ja on ainakin tulevan talven poissa.

Muistattehan kaikki, että 22.9. klo 16:30 alkaen meillä on Melaran järjestämät kouluratsastuskilpailut ja luokkia on Helppo D-tasosta ylöspäin. Kaikki mukaan kipin kopin!
Huomatkaa, että opetushevosilla ja -poneilla kilpailevat laittavat kaikki nimensä ja ponin/hepan ilmoitustaulun listalle. Näin Saana ja Kata voivat jakaa ponit/hepat kilpailijoille, jos jollakin ponilla/hepalla on liian monta starttia tulossa. Yksi heppa/poni voi siis startata vain kaksi suoritusta per päivä. Kilpailukutsu löytyy täältä

Ja 24.9.2017 järjestämme yhdessä seuran kanssa Nouse ratsaille - avointen ovien päivän.
Ko. päivän järjestelyistä informoimme lähempänä. Sunnuntaina pidetään ratsastustunnit muutetulla aikataululla (tunnit alkavat kaksi tuntia aiemmin kuin normaalilla aikataululla).

Tässäpä syksyn kuulumisia! Vilskettä riittää, mutta sehän se lystiä onkin!
- Maisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti