lauantai 6. helmikuuta 2016

Aurinkoo!


Päivät pitenee rytinällä, ja tammat ovat huomanneet saman. Pomera, Nella ja Betinka ovat hirvittävässä kiimassa juuri nyt. Pomera ja Betinka ovat tunneilla vähän erilaisempia ratsastaa. Betskusta on varsinkin tullut vielä ripauksen enemmän itsepäisempi. No, onneksi tämä ei kestä hirvittävän kauaa! :D

Viime viikonloppuna ratsastuksenohjaaja-opiskelijamme Henna piti ratsastustunnit, kun olin itse Oulussa järjestämässä ystäväni polttareita. Kyselin tänään ratsastajilta, miten Hennan kanssa oli sujunut. Sain paljon hyvää palautetta, jota on aina mukava kuulla. Henna tulee vetämään myös parin viikon päästä viikonlopun ratsastustunnit, kun joudun olemaan taas Oulussa. Ottakaa Hennan opeista kaikki irti! :)

Kisakausi starttaa jälleen 21.2.-16 kouluratsastuskisoilla. Muistakaa kaikki ilmottautua ajoissa, kunhan tallin seinälle saadaan ilmottautumislistat. Kilpailuiden takia sunnuntain 21.2. ratsastustunnit ovat siirretty perjantaille. Aikataulu on seuraava:
Su klo 12.30 ryhmä - pe 19.2. klo 17
Su klo 13.30 ryhmä - pe 19.2.klo 18 Su klo 14.30 ryhmä - pe 19.2.  klo 19
Nämä voi laittaa kalenteriin jo valmiiksi, mutta lupaan muistuttaa teitä ensi viikolla vielä! :)

Järjestellään hoitajakokous maaliskuun alkupäässä kaikille vanhoille ja uusille hoitajille. Käydään läpi miten oman hoitsun kanssa on sujunut, ja ollaanko sitä muistettu käydä hoitamassa. Uudet hoitajaehdokkaat ovat tervetulleita kokoukseen. Ilmoittelen täällä ja tallin seinällä sitten maaliskuussa tarkan ajankohdan tälle kokoukselle.

Ihanaa, kesä ja leirit ovat ihan kohta!
Terkuin Siiri
Tröjka, pakkasnenä jääpiikeillä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti