perjantai 26. helmikuuta 2016

Uutisia uutisia!

Moni tiesikin jo, että meidän Lotta-tamma on kantavana ja varsomista odotellaan juhannuksen tienoilla. Lotta lopettaakin nyt estetunneilla käymisen, sillä se on jo turhan raskasta liikuntaa odottavalle äidille. Kata on sopinut, että varsa lähtee vieroituksen jälkeen Lotan entiselle omistajalle Etelä-Suomeen. Onnkesi me saamme nauttia varsa-ajasta puolisen vuotta. Lotta jää meille opetuskäyttöön varsomisen jälkeen. 

Kapo on väläytellyt tunneilla niin mahtipontisia liikkeitä, joten olemme tulleet siihen tulokseen, että sen on parempi muuttaa Salkolan Sallan tallille Siilinjärvelle. Siellä Kapo pääsee ns. kunnon treeniin ja toivottavasti ensi kaudella jo kisakentille. Meidän tallilla ei Kapon valtava kapasiteetti pääse oikeuksiinsa, valitettavasti. Kapo on myös tuntiratsuksi hieman liian herkkä.

Ja se mukavin uutinen, uusia poneja tulossa! Kaksin kappalein jopa! Niiden pitäisi olla turvallisia myöskin lasten hypättäviksi, joten todella innokkaina odotellaan :) Tätiratsastajien iloksi saamme maanantaisin ja keskiviikkoisin lainaan yksityisratsu Adaria. Tutummin Aku on kiltti ja helppo ratsastettava. Isokokoinen ruuna tekee mielellään töitä porukassa ratsastustunneilla. Jos nimesi perässä lukee Aku, löydät varusteet satulahuoneesta merkityiltä paikoilta ja tarkemmat ohjeet Akun oman kaapin ovesta. Kysäise, jos et ole varma kamppeista. Aku on hoidettaessa kiltti ja utelias. Adarin esittely on yksityishevosten osiossa, sivun oikeassa laidassa. 

Nappasin aamulla kuvan Tuopasta aamupalalla. On se niin ihana! 

Terkuin Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti