sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Paluu arkeenHiihtolomat on nautiskeltu ja huomenna palataan monilta osin koulunpenkeille. Yrittäkäähän jaksaa, kesä on tulossa!

Hiihtolomaa ollaan tallilla vietetty mm. miniesteleirin merkeissä. Miniesteleiri kesti kolme päivää ja siellä harjoiteltiin esteratsastuksen alkeita. Alunperinhän minun piti vetää kyseinen leiri, mutta hirveä flunssa kaatoi minut sängynpohjalle. Onneksi Ratsastuksenohjaaja-opiskelijamme Henna oli valmis tuuraamaan. Kivasti oli kuulemma mennyt, niin Hennan kuin leiriläistenkin mielestä. Jes, hyvä meininki tytöt!

Miniesteleiriläisten ja monen muun ahkera treenaaminen näkyi tänään esteratsastuskilpailuissa. Useita hienoja suorituksia tehtiin päivän aikana. Tuloksia voitte vilkuilla MeLaRan omilta sivuilta, jahka ne saadaan parin päivän päästä päivitettyä. Himppusen meinasi mulla hihityttää, kun mietin, että siellä se vanhakunnonMaurus on taas palkintojen jaossa. Uusi poni Kami nähtiin kilparadalla myös. 

Ponit ja osa hevosista liikkui siis hiihtoloman aikana esteleirillä, osaa hevosista liikuteltiin kevyemmin kuin normaalisti ja osa porukkaa sai vaan lepäillä ja keräillä voimia lumilaitumella. Kaikille hevosille hiihtolomaviikko oli liikutuksien osalta kevyempää ja erilaisempaa. Jotta hevosten ja ponien mielenkiinto opetushevosina säilysi, niille pitää välillä antaa vähän lomaa. Juoksutus on mukava keino opetushevoselle päästä liikkumaan vapaammin. Videolla näette Sallin tahdikkaan akelluksen, harmi ettei pukkihyppelyt tarttuneet filmille ;) Vaihtelu siis virkistää hevosiakin!

Terkuin
Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti