perjantai 29. heinäkuuta 2016

He(i)ppa!Viimeinen viikkoleiri, eli yleisleiri hulinoitiin läpi 11.-15.7. Leiri oli varsin vauhdikas. Ratsastimme kouluratsastuksen lisäksi esteitä ja tandemia, kävimme öisellä maastoreissulla ja naurettiin suupielet kipeiksi. Leirillä oli kaikenkaikkiaan kolmetoista osallistujaa. Kävimme uimassa Kaakamonniemessä ihanaisessa ilta-auringossa. Torstain ja perjantain välinen yö oli yksi leirin kohokohtia. Silloin leiriläiset yöpyivät tallilla teltoissa. Telttakylä rakennettiin maneesiin, jottei mahdollinen vesisade haittaisi ratsastajia. Ahkerat leiriemännät olivat suunnitelleet jokaiselle teltalle oman nimenkin. Myöhäisilta oli huipentunut leikkeihin ja kummitustarinoihin. Parasta kesässä, ettenkö sanoisi ;)

Viikkoleirit ovat joka kesän superjuttuja. Touhua riittää jokaiselle omalla tasollaan. Ratsastaa saa ja hoitaa hevosia ihan mielinmäärin. Välillä leikitään, pelataan ja tietysti syödään ihanaa kotiruokaa. Tämän kesän kaikki leirit ovat onnistuneet loistavasti. Leiriläisillä ja emännillä, niin kuin minullakin on ollut antoisaa ja tosi kivaa! Iso kiitos onnistuneista leireistä kuuluu leiriemännille. Ilman ihania emäntiä ei näin hyvin voisi leirit pyöriäkkään, siis kiitos kiitos ja kiitos! <3

Tallilla on kesän aikana tapahtunut muutakin. Lotta ja Essi-varsa pääsivät laitumelle toiselle tallille lähistöllä. Jahka laidunkausi on ohitse, tamma ja varsa palaavat kotiin. Sitä odotellessa, sillä Essistä on varmasti kasvanut jo melko iso! Tuopan uutiset evät ole ihan niin mukavia. Päätimme että Tuopa saa lopettaa tuntityöt nyt ihan kokonaan. Ison tamman jalat ovat ns. pukinkaviosta johtuen olleet huolen päällä koko talven. Kesän alussa huomasimme tamman ontuvan ja kengityksestä huolimatta ne eivät ole enää kestäneet. Ratsastuskoulussa on ajateltava hevosten terveyttä ja kestävyyttä, siksi Tuopan tilalle on nyt etsinnässä uusi hevonen. Muumin kuulumisia täytynee kertoa sen verran, että se on vienyt monen tytön sydämen estetunneilla. "Muumi on ihan super!" kuuluu vaan ratsastajan suusta heti hyppyjen jälkeen! Pikkuinen kimo on rauhoittunut sileän tunneillakin.

Tätileirin kuulumisiin! Ja jännityksellä odottaen syksyn tunteja! (Syksyn tunnit muuten alkaa 15.8. maanantaina)
Siiri


Tallin remonttikin on aloitettu!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti