keskiviikko 3. elokuuta 2016

Hiphei!Tätileiri touhuttiin 29.-31.7. Meillä oli varsin intensiiviset kolme päivää tätien kanssa. Aloitimme lauantaina ja sunnuntaina päivän itämaisella tanssitunnilla. Tanssitunnin veti lajin harrastaja, yksi leiriläisistä. Tanssitunnilta jäi käteen paljon useita ratsastajan lihaksistoa tukevia liikkeitä ja uuden asian kokemiseen liittyvää intoa. Siis ihan huippua!Teoriatunneilla mm. istuimme satulatuolissa ja harjoittelimme oikeiden lihasten käyttöä ja ohjastuntumaa. Minä olin "hevosen suuna" toisessa päässä, niin että satulatuolissa istuva ratsastaja piti ohjista kiinni. Miten opettavaista! Karsinansiivoukseenkin tätit joutuivat, toki omasta aloitteestaan. 

Ratsastustunnit olivat inspiroivia ja vaihtelevia. Tätit rohkaistuivat ratsastamaan ilman satulaa, hyppäämään esteitä ja käymään maastossa. Leirille saimme käyttöön yksityisratsun Caron. Ja hyvä niin sillä tällä ihastuttavalla tammalla riittää nyt faneja! Kiitos Angerian omistajaperheelle hepan lainasta.

Leiriltä päällimmäisenä fiiliksenä minulle välittyi hyvin suuri motivaatio hevosiin ja ratsastamiseen. Leiriporukka oli loistava tiimi yhdessä ja hersyvä nauru täytti koko Kaakamon kolmen päivän ajan.  Mahtava ryhmä kerrassaan. Kiitos leiriläisille, teitte leirikesän päätöksestä uskomattoman hienon kokemuksen minullekin!


Tallilla puuhastellaan nyt etutallin remppaa, tänään päivällä pystyssä olivat uudet karsinaelementit. Senät, kalterit ja yksi karsina oli kokonaan valmiskin jo. Järkkäillään tässä parin viikon päästä ponipuolen siivoustalkoot. Sinne ovat tervetulleita ihan jokainen, jota yhdessä tekeminen kiinnostaa.

Syksyn uusille alkeiskursseille ilmottautumiset ovat alkaneet. Mukavasti on porukkaa tullutkin, toki vielä on tilaa. Nyt olis oiva tilaisuus tutustuttaa vaikka kaveri hevosharrastuksen pariin. Aikuisten alkeiskurssi alkaa maanantaille kello 20-21.00. Ja lasten alkeiskursseja järkkäillään keskiviikolle, lauantaille ja sunnuntaille. Tsekkaile lisäohjeita vaikkapa täältä blogista, facebookin Meri-Lapin Hevospalvelu ryhmästä tai kotisivuilta.

Kuulumisiin!
Siiri ja hepat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti