perjantai 26. elokuuta 2016

Heipparallaa!Niin vierähti kesä jo piakkoin ohi ja heppojen loma. Viime viikolla aloitettiin vakiotunnit ja siitä saakka on hulinaa riittänyt. Viikonlopun kisoissa näkyi taas upeaa ratsastusta kisauraansa aloittavilta ja jo osaavammilta. Viisi vuotias tamma Kelly näytti tuntiheppana kykynsä ja myyntiheppa Tarakin pyörähti muutamalla tunnilla. Hoitajakokous oli viime viikon keskiviikkona. Monta uutta innokasta hoitajaa hyppäsi remmiin mukaan. Sitten vain kaikki hoitajat yhdessä ideoimaan tapahtumia ja yhteisiä tekemisiä!

Tulevana sunnuntaina alkaa taas uusi lasten alkeisryhmä kello 15-16, mukaan kaivattaisiin uusia ja vanhoja poninhoitajia taluttamaan. Täytetään ahkerille taluttajille taas talutuskortteja, joilla voi maksaa ratsastustunteja ja -valmennuksia. Kaikki mukaan!

Bella ontui tällä viikolla tunnilla, ja se vaihdettiinkin kesken tunnin toiseen poniin. Bellan anturat ovat saaneet liikaa kosteutta ja sen takia pehmentyneet. Bella on nyt lyhyellä sairaslomalla parantelemassa jalkojaan ja palaa tunneille taas kun on tervehtynyt.

Katalle on tarjottu Virosta uutta opetushevosta meille. Tämä hevonen oli kuulemani mukaan vähän isompi kuin Salli ja erittäin kiltti. Toivottavasti eläinlääkärin tekemä tarkastus menee läpi ja kuljetukset järjestyvät pikapuoliin.

Aikuisten ja kokeneempien tunneilla on nyt käynyt muutamia kertoja tamma Kelly. Kelly on ruunikko ja säkäkorkeutta sillä on vähän yli 160cm. Nuori tamma on osiottautunut hoitaessa hellyyttäväksi mussukaksi ja ratsastustunneilla se liikkuu pirteästi. Ratsastustunnin jälkeen kommentit tammasta ovat olleet luokkaa "TÄMÄ ON AIVAN IHANA!" Katsotaan jääkö Kelly meille pitemmäksikin aikaa tuntikäyttöön.

Tänä viikonloppuna kisataan kouluratsastuksen Pohjois-Suomen mestaruus. Meiltä MeLaRalta lähtee kolme joukkuetta tavoittelemaan kultamitalia. Tsemppiä sinne, näyttäkää tytöt missä osataan ratsastaa!

Ihanaa viikonloppua, ja erityisesti niille jotka pääsevät ratsastamaan!
Syysterkuin
Siiri ja kaviokkaat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti