sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Junnunkokouksen yhteenvetoTänään meillä oli tallilla junnukokous, joka oli tarkoitettu kaikille seuran alle 18-vuotiaille jäsenille. Aloitimme kokouksen kysymyksellä "miten junnut haluaisivat kehittää seuran toimintaa ja miten junnut haluaisivat olla toiminnassa mukana?" Pöytäryhmittäin porukka kirjasi paperille omia toiveitaan ja ideoitaan. Noin kymmenen minuutin päästä kävimme yhdessä kaikkien neljän pöydän ideat läpi. Ja niitähän riitti, ideoita siis!

Tapetille nousseita aiheita olivat muunmuassa
- Tapahtumat, erityisesti hoitajien omat kekkerit. Teemapäiviä toivottiin lisää ja muuta yhteistä aikaa junnuille

- Hoitajien omat kilpailut oikeilla hevosilla, keppareilla, ilman satulaa ja eri teemoilla

- Lisää vastuuta seuran järjestämissä kisoissa

- Toimintaa omien hoitohevosten kanssa

- Puomien maalausta

Ideoita tuli myös ratsastustunteihin liittyen sekä tallin toimintamalleihin.

Jo kokouksessa totesin, että junnut saavat järjestää tallilla yhteisiä hetkiä niin paljon kuin haluavat. Yhteisiä hetkiä voivat olla esimerkiksi varusteittenpesu-talkoot taikka vaikkapa nyyttikestit. Opetushevosia toki ei voi rasittaa joka päivä, vaan ne tarvitsevat myös omat vapaapäivänsä. Joka kerralla emme siis voi antaa opetushevosia hoitajien yhteisiin hetkiin. Tapahtumia voi siis alkaa ideoimaan kuka tahansa junnu, ideasta ilmoitetaan minulle etukäteen ja tehdään yhdessä toimiva suunnitelma.
Yksi illanvietto ideoitiin jo 20.12. tiistaina tallin siivous-operaatio ja nyyttärit siivouksen päälle. Tästä tarkempaa aikatalua sitten lähempänä :)

Kilpailuihin liittyen sain oivan ajatuksen käydessäni uudelleen läpi junnujen muistiinpanoja. Junnuthan voisivat itse järjestää ilman satulaa-harjoituskilpailut jo ennen uuden kisakauden alkua! Jonain perjantaina esimerkiksi olisi sopiva aika kilpailla ilman satulaa iltakisoina. Kilpailuiden järjestämiseen tarvittaisiin iso porukka, joka olisi valmis sitoutumaan suunnitelmien tekoon. Sitten ei muutakun porukkaa kasaan ja viisaat päät yhteen. Seura lupaa auttaa teitä järjestelyissä!

Kesällä tehdään ehdottomasti paljon puhuttu puomienmaalaus-päivä! Niistä oli puhetta jo viime kesänä, mutta kukaan ei tainnut omilta kiireiltään asiaa viedä pitemmälle.

Kilpailuissa toimihenkilönä toimiminen on tärkeää puuhaa. Sillä onkin ilahduttavaa kuulla, että teillä riittää innostusta sinnekkinpäin. Vastuuta saa aina lisää osoittamalla reipasta asennetta ensin helpommissa hommissa. Kunhan saa lisää kokemusta, haasteita ja vastuuta tulee varmasti. Mitä tulee teemakisoihin, pyrin ajamaan asiaa niin, että ne ovat jo keväällä! Ja paras asuhan tietysti pitää palkita ;)

Siinäpäs tärkeimmät kokoukseen liittyen. Tallilta tulee myös muita uutisia. Essi-varsa muutti tänään pois meidän tallilta. Se pääsee erään samanikäisen connemara-varsan kaveriksi kasvamaan. Toivotetaan Essille onnellista tulevaisuutta! Lotta palailee mammalomalta pikkuhiljaa takaisin tuntihommiin. Joko teillä on ollut Lottaa ikävä? Meitsillä on ainakin! 
Kuva: Mia Helin

Lotta katselee luottavaisesti Essin maailmalle lähtöä. Taitaa tietää onnistuneensa kasvattamaan reippaan varsan!

Tärkeät päivämäärät

  • 4.12.sunnuntain tunnit on siirretty tiistaille 29.11. 
  • tiistaina 29.11. 
  •            klo 17 sunnuntain klo 12-ryhmä 
  •            klo 18 sunnuntain klo 13-ryhmä 
  •            klo 19 sunnuntain klo 15-ryhmä 
  •            klo 20 sunnuntain klo 14-ryhmä

(Ilmoitathan ajoissa, jos et pääse omalle tunnillesi. Sovitaan sitten korvaustunti jollekin toiselle päivälle.)

9.12. Tallin pikkujoulut alkaen kello 17!

20.12. Tallin siivous-talkoot ja nyyttärit kahviossa!

IHANAA ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE!
Siiri ja karvakorvat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti