torstai 17. marraskuuta 2016

Tere!


Pakkastakin oli ja tulevina kuukausina vielä lisää..

Muistakaa pukeutua ratsastustunneille lämpimästi. Toppahousut varsinkin kovemmilla pakkasilla on ihan superjuttuja varsinkin lasten tunneilla. Toppatakki lämmittää ihanasti ja sen voi riisua kesken tunnin pois, jos tuleekin kuuma. Hanskoihin kannattaa satsata. Varsinkin lapsilla tuppaa palelemaan sormia useasti kesken tunnin. Ns. kolmisormikinttaat, joissa pikkurilli ja peukku ovat erillään sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. kypärälakkia ja huivia kypärän alle vaan. Niin ja kaulaliinaa nokkaan asti ;) Talviratsatussaappaita myydään erikseen, mutta kuomakengätkin käyvät, villasukan kera tottakai. Kumpparit alkavat olla jo liian kylmät näille keleille, niitä ei kannata käyttää.






Aikuiset, läpi talven nahkasaappailla ratsastajat! Meillä on toimistossa vanhoja villasukkia, joita voi laittaa nahkasaappaan päälle. Takuuvarma vanhan kansan kikka pitää varpaat lämpimänä rastastaessa. Kysykää niitä minulta tai Katalta ennen tuntia. 



Tunneilla reenaillaan nyt talvikauteen sopivia juttuja. Tavoitteena on parantaa henkilökohtaisesti kunkin ratsastajan taitoja tulevaan kisakauteen. Välillä tutumpia tehtäviä ja välillä uusia juttuja. Muistakaa että kehittyminen vie aikaa, joten malttia ja tsemppiä jokaiselle treeniin! Nyt jos koskaan kannattaa hyödyntää peruutuspaikkatunteja. Niistä tulee ilmot tuntipäivinä melaran facebookkiin. Ja mikä parasta, tunti vain 20e vakkariratsastajille!

Muistakaa junnunkokous sununtaina 20.11. tuntien jälkeen!

Talventuloa ihmetellen
Siiri ja opetuspollet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti