maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kuulumisia piiiiiiitkästä aikaa!

Aika moni tietää jo, että Viivi-poni ja Nella-heppa ovat nyt kesän aikana vaihtaneet omistajia. Molemmat hepat pääsevät yksityiskäyttöön,  Nella Tornioon ja Viivi Siilinjärvelle. Toivotetaan lämpimästi onnea matkaan tammoille! Talliin tulla tupsahti Ravell-niminen uusi hevosotus, jonka olisi määrä aloittaa opetushevosenhommissa. Siitä päivitellään lisää, kunhan tutustutaan ensin paremmin. Kiltiltä tämä Ravell on ainakin näin alkuun vaikuttanut. Kirjavan Aimo-hevosen osa ehkä muistaa kuluneelta talvelta. Aimo tuli talliimme kevättalvella ja se kerkesi tehdä muutaman tunnin ennen kuin alkoi ontumaan. Aimo sairastelikin muutaman kuukauden kaviopaiseita, joista se on nyt onneksi jo toipunut. Aimollakin pääsee nyt taas vihdoin tunneilla ratsastamaan. Rianna Malinen hyppäsikin hienosti sillä jo perjantain kisoissa.

Harjoitus- ja 1 tason esterastastuskilpailuita karkeloitiin 18.6. Luokkia oli tehtäväradasta metriin. Pääsimme hyppäämään ensimmäiset kisat kentällä pitkän talven jälkeen. Rata oli tällä kertaa haastavampi kuin mihin oltiin totuttu, se aiheuttikin monelle jännitystä; "muistankohan radan..!" Kuitenkin näimme upeita suorituksia koko päivän, HYVÄ TYTÖT! Harjoitus tekee mestarin!

Viime viikolla meidän tallilla oli seikkailuleiri. Pääsimme nauttimaan ihanasta säästä koko leirin ajan. Aurinko porotti välillä niin, että riehuminenkin jäi vähemmälle! Pääsimme onneksi käymään uimassa Kaakamon niemessä, jonne Kata meidät vei hevosautolla. Leiriin kuului yksi yö tallilla. Sen leiriläiset ja emännät viettivät teltoissa maneesissa. Yöllä olikin sitten tapahtunut vaikka ja mitä jekkua emäntien osalta. Aika seikkailulta kuulosti, kun tytöt aamulla kertoivat mihin olivat joutuneetkaan viiden aikaan aamulla. Yömaastossa ratsastimme ilman satulaa pellolla ja tunneilla menimme paljon puomijuttuja. Tandemratsasastus ja kärryajelu olivat ihan huippujuttuja tällä leirillä. Koko poruka oli niin ihanan iloista ja pirteää sakkia, että leiriviikko meni ihan liian nopeasti ohi! Erityiskiitos leiriläisten lisäksi menee tietty super-emännille!

Viettäkäähän turvallinen ja mukava juhannus!
Nähdään tallilla jälleen juhannuksen jälkeen!


Terveisin
Siiri ja poniinit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti