perjantai 13. toukokuuta 2016

Asiaa kesätunneista!Talven ajan pyörineet ratsastustunnit jäävät kesätauolle 2.6.2016 torstaina. Päättäjäisviikonloppuna 4.-5.6. ei ole ratsastustunteja lainkaan. 

Sen jälkeen alkaa uudet tuulet puhaltaa rajusti. Minä pidän pelkästään leirejä koko kesän ja iltatunneista, tarkemmin kesätunneista vastaa ratsastuksenohjaaja Henna Hooli. Henna valmistuu nyt keväällä OSAO Pudasjärven yksiköstä. Hennalla on vuosien kokemus hevosista ja tunnin pidosta. Hennan tunnistaa tallilla mustista pitkistä hiuksista, ystävällisestä hymystä ja usein Kingsland-merkkisistä vaatteista ;)
 

Kesätunneille ilmottaudutaan suoraan Hennalle mielellään tekstiviestillä p. 044 558 8356. Kesätunneille voi ilmottautua samalla tavalla vakiotuntilaiseksi kuin muulloinkin. Keväällä ostetut ratsastustuntikortit käy. Edelleen tunnin voi maksaa irtotuntina 30€/seuran jäsen ja 31€/ei seuran jäsen. 

Huom! Vakiotuntilaisilla on kesän ajan etuna ratsastaa peruutuspaikoilla toinen tunti viikossa hintaan 15€. Peruutuspaikoista ilmoitetaan Melaran facebookryhmässä kyseisen tuntipäivän aamuna. Alhaalla kuva kesätuntien aikatauluista. Blogia on uudistettu ja nyt löydät hevosesittelyn lisäksi myös hoitajaesittelyn. Opetushevosten hoitajat ovat saaneet tehdä itsestään pienen esittelyn, jossa kertovat itsestään ja hoitohepastaan. Hoitajaesittelyt ovat täällä blogissa omassa osiossaan. Näitä esittelyitä kaivataan muiltakin innokkailta opetusheppojen hoitajilta. Muumille ja Kamille tulee omat esittelyt piakkoin.

Muuten kaikki tallilla sujuu mukavasti. Uusi Bella poni on saapunut ja siihen tutustutaan pikkuhiljaa. Nyt kylmimpinä ja sateisimpina öinä kaikki opetushevoset ovat olleet yötä sisällä ja päässeet sitten aamulla ulos niitylle. Olen pitänyt muutamia päiviä ratsastustunteja jo ulkona ja hevoset ovat osanneet olla siivosti. Aurinkoisia päiviä kaikille!

Terkuin Siiri ja talvikarvaansa pudottavat ponitLaitumelta töihinLotta nauttii Alisan rapsutuksista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti